Læs vores udvalgte cases

Aalborg Universitet

Aalborg Universitet ønskede en styrket indsats for at klæde alle deres 5.000 ansatte og 20.000 studerende bedre på, når de skulle løse GDPR-relaterede udfordringer i enten deres arbejde eller på deres studie.

Du kan læse hele casen med Aalborg Universitet og se resultater lige her.

Bedemand Trenskow

Bedemand Henrik Trenskow, der er tidligere skuespiller, startede i 2020 sin egen bedemandsforretning.

Han kontaktede Hey Content for først at få færdiggjort en hjemmeside, han selv var i gang med at bygge.

Samarbejdet blev siden udvidet med en lang række opgaver inden for annoncering, print, film, skilte og meget mere.

Du kan læse hele casen med Bedemand Trenskow og se resultater lige her.

Bistro 59

Bistro 59 ville gerne have en klar digital strategi, og have mulighed for at se resultaterne af udgifterne til marketing. Desuden ville de gerne have flere gæster i hverdagene. Se vores løsning her.

Du kan læse hele casen med Bistro 59 og se resultater lige her.

Café Lindholm

“Det er nemt, fordi Hey Content tager sig af det hele. De har givet os nyt, mere overskueligt indhold. Vi har fået mulighed for at annoncere skarpe kampagner på sociale medier. Og så får vi skarp tekst, gode idéer og flotte grafiske løsninger.”

Du kan læse hele casen med Café Lindholm og se resultater lige her.

City Nord Nørresundby

Under taglinen ‘Alle kan blive lokale i Nørresundby’ etablerede vi en ny grafisk identitet til foreningen, en kommunikationsstrategi, en strategi for sociale medier og samlet set en pakke, der bestod af mange forskellige aktiviteter.

Du kan læse hele casen med City Nord Nørresundby og se resultater lige her.

COWI

COWI bad Hey Content om at udvikle et koncept, der kunne hjælpe deres specialister med at strukturere effektiv digital læring til medarbejderne.

Konceptet skulle være nemt at kommunikere for både specialisterne, og dem der i sidste ende skulle have gavn af den digitale læring.

Du kan læse hele casen med COWI og se resultater lige her.

Dronninglund Slot

Under taglinen ‘Det bliver historisk’ italesatte vi slottets unikke historie og satte samtidig en forventning om en mindeværdig oplevelse.

Det er en lang proces at beslutte, hvor man skal holde sit bryllup. Vi valgte derfor at skabe et inbound marketing koncept omkring en allerede velfungerende Google Ads kampagne.

Du kan læse hele casen med Dronninglund Slot og se resultater lige her.

Foreningen af Frie Fagskoler

Frie Fagskoler er 14 kostskoler spredt ud over hele landet. Det er en skoleform, der er målrettet unge, der vil forberede sig til en håndværker- eller erhvervsuddannelse. Skolerne har mange forskellige temaer, linjer og målgrupper.

I 2023 henvendte foreningen sig til os for at få udviklet en ny hjemmeside, da deres gamle trængte til et løft på alle parametre.

Du kan læse hele casen med Foreningen af Frie Fagskoler og se resultater lige her.

Nordsøen Fri Fagskole

Som helt ny Fri Fagskole, ville skolen gerne have en effektiv hjemmeside, styr på sociale medier og køre kampagner på Google og Meta for at skaffe flere elever til skolestart.

Vi hjalp dem med et fuldt redesign af web og identitet, samt opsætning af en fuld annonce-platform.

Du kan læse hele casen med Nordsøen Fri Fagskole og se resultater lige her.

Vilhelmsborg Fri Fagskole

Vilhelmsborg Fri Fagskole henvendte sig til Hey Content for at få produceret en hjemmeside til skolens åbning. Aftalen omfattede også logo og designguide, for at vi på den måde kunne hjælpe skolen godt i gang online.

Målet for samarbejdet var blandt andet en klar og moderne identitet, der stadig var knyttet til skolens historiske rammer.

Du kan læse hele casen med Vilhelmsborg Fri Fagskole og se resultater lige her.

Yvonne Miller Yoga

Yvonne Miller er yogainstruktør og specialiseret i yoga-formen Yin Yoga, der er en særlig langsom og intensiv form for yoga.

Yvonne ville gerne have mulighed for at starte en online forretning, hvor hun blandt andet kunne sælge online kurser og på sigt starte en abonnementsforretning.

Du kan læse hele casen med Yvonne Miller Yoga og se resultater lige her.

Ziwes

Kan SEO egentlig betale sig for små sites?

Ikke altid. Men for Ziwes gav det god mening.Ziwes er et godt eksempel på at mindre investeringer i SEO godt kan betale sig – også i markeder med stor konkurrence.

Du kan læse hele casen med Ziwes og se resultater lige her.