fbpx

Din digitale tekstforfatter i Aalborg

Som tekstbureau har vi mange gode grunde til at elske klar tekst, relevant indhold og content. Det skaber for det første opmærksomhed og får folk til at handle. Og for det andet viser amerikanske undersøgelser, at 61 % af online kunders beslutning om et køb er påvirket af, at de får skræddersyet content fra den virksomhed, de vælger at købe fra.

Vi elsker tekst, som hjælper folk videre

Content er motoren i enhver marketing-maskine.

Godt indhold skaber for det første opmærksomhed og tillid – og så får det folk til handle. Husk, at 50-60 % af kundens købsbeslutning faktisk allerede er truffet, før dine kunder overhovedet kontakter dig for at købe noget. De har undersøgt dig, dit produkt og dine konkurrenter på nettet. Du gør det helt sikkert også selv, når du skal købe noget nyt eller have bygget en ny carport?

Hjælp, før du sælger

Det er helt afgørende, at du har indhold online, der hjælper dine kunder i fasen, før de køber. Ellers vælger de anden leverandør.

I centrum for dit gode content sidder en kreativ tekstforfatter og konceptudvikler, som omdanner strategi, mål, analyse og målgruppe til målrettet indhold – enten som tekst eller andre medier.

Hvad er effekten af en tekstforfatter?

Herunder er to rækker korrekte, og umiddelbart brugbare, tekster. Men prøv at se, hvilke tekster, du synes er mest klare. A eller B?

A1. Som opfølgning på dette møde, vil der af projektlederen blive skrevet et referat.

A2. Behovet for at øge prisen på cigaretter og andre tobaks-produkter og nedsætte rygningen blandt unge er på ledelsens dagsorden.

A3. I forbindelse med udbetalingen af kontanthjælp, vil jobcentret sørge for bedre information til borgerne.

_

B1. Projektlederen skriver et referat som opfølgning på mødet.

B2. Ledelsens dagsorden er at nedsætte rygningen blandt unge ved at øge prisen på cigaretter og andre tobaksprodukter.

B3. Jobcentret vil sørge for bedre information til borgerne i forbindelse med udbetalingen af kontanthjælp.

_

Formentlig tænker du B? Selv med små ændringer står det hele lidt skarpere. Og med de få sekunder du har til at få din læser med dig på nettet, er selv de mindste ting vigtige. 

Hvorfor skal du have en tekstforfatter?

Fordi der er forskel på god og dårlig tekst. Og fordi der er god forretning i at skrive godt til dine kunder og målgruppe.

Content marketing betyder, at du bruger en tekstforfatter og content-udvikler til at skabe online trafik, leads og kunder ved at skabe indhold, som dine kunder gerne vil læse. Indhold, der hjælper eller inspirerer dine kunder til at vælge netop dig og dit brand.

Godt indhold brander også dit firma eller dit produkt på en effektfuld måde – og særligt, hvis du ikke sender reklamebudskaber, men hjælpende budskaber og deler din viden. Her er Inbound Marketing en vigtig strategi.

Din tekstforfatter sparer dig penge

Content marketing koster 62 % mindre end traditionel marketing og skaber 3 gange så mange leads og 6 gange højere konverteringsrate. Og 80 % af alle virksomhedsejere foretrækker relevant content, frem for at modtage reklamer. Det er måske ikke overraskende. Men hvorfor så ikke tilrettelægge din markedsføring efter det? Det kan du sammen med et tekstbureau.

Markedsføring med content er den nye standard

88 % af alle marketing-professionelle bruger content marketing i en eller anden grad. Særligt i B2B virksomheder er det effektfuldt. 95 % af alle B2B-kunder opfatter content fra en leverandør som tillidsskabende, og 9 ud af 10 af professionelle købere siger, at content har indflydelse på deres køb. Det er overbevisende tal, og baggrunden for at en god tekstforfatter og content-udvikler kan styrke din forretning betragteligt.

Dine kunder beslutter sig på nettet

Og husk: Ca. 60% af købsbeslutningen er faktisk allerede truffet, før dine kunder overhovedet kontakter dig. De undersøger dig og dit produkt på nettet som det første.

God tekst gør dig synlig

Derfor skal du være synlig, relevant og nem at forstå derude på Google, på Facebook, dit website og alle andre steder. For det skaber tillid. Tillid er dit vigtigste brændstof på nettet. Du stopper med at sælge, og starter med at hjælpe. Det gør dig synlig, når kunderne leder efter viden og hjælp på nettet. Se hvordan, du finder dit ’Hey’ og en simpel digital strategi.

Content og Inbound er din ven

Du finder dine vigtigste redskaber til at opnå resultater med din tekstforfatter, når du arbejder målrettet med Content og Inbound Marketing. Du kan skrive og gøre meget selv. Resten kan vi hjælpe med – og vi hjælper dig i gang, så du senere kan klare dig selv.

Hvad koster en tekstforfatter?

Det er meget afhængigt af opgaven, sværhedsgrad, og hvilke kompetencer den kræver. ‘Hey Content’ er din lokale tekstforfatter i Aalborg og har moderate priser – også til din tekstopgave.

tekstforfatter aalborg

Vil du også have flere gæster og kunder?

Hey Contents nyhedsbrev er for dig, der vil have overskuelige tips til din markedsføring.

Hey Content Nyhedsbrev Pop up