Foreningen af Frie Fagskoler

Vi har hjulpet mange virksomheder og offentlige organisationer med en række forskellige opgaver og løsninger. Her kan du få et indblik i hvordan Foreningen af Frie Fagskoler og Hey Contents samarbejde ser ud.

Indhold

Tag din fremtid i hånden

Frie Fagskoler er 14 kostskoler spredt ud over hele landet. Det er en skoleform, der er målrettet unge, der vil forberede sig til en håndværker- eller erhvervsuddannelse. Skolerne har mange forskellige temaer, linjer og målgrupper.

I 2023 henvendte foreningen sig til os for at få udviklet en ny hjemmeside, da deres gamle trængte til et løft på alle parametre.

Hey Content gik til opgaven med et ønske om at give siden en klar grafisk profil og en brugerflade, hvor det var nemt for både elever, forældre og myndigheder at finde rundt i de forskellige skoler og deres profiler.

Foreningen af Frie Fagskoler siger

Vi har i Foreningen af Frie Fagskoler et meget stærkt samarbejde med Hey content og Mads Michelsen.Vi havde i udgangspunktet brug for et bureau, der kunne hjælp os med en ny hjemmeside. Både mht. den tekniske løsning i forhold til web design mv. og med rådgivning i forhold til indholdet og udarbejdelse af selve teksterne.

Vi fandt hos Hey content det helt rigtige bureau til opgaven, der blev løst med et resultat, som vi er meget tilfredse med. Og vi har også har haft en enorm god proces med stort fokus på kommunikation og klare aftaler, gennemsigtighed og fremdrift.

Vi har i dag vores hosting og webløsning hos Hey content, hvor vi fortsat oplever stor fleksibilitet og kompetence i forhold til de opgaver, som vi ønsker at få løst".

Jesper Bienkowski, Formand

Det vi gjorde

Hey Content justerede den grafiske identitet og skabte et nyt webdesign til skolen. Herefter byggede vi et nyt website i WordPress:

  • Redsign af logo
  • Nyt webdesign og farvepalet
  • Nye linjeikoner
  • Fx kort og oversigter
  • Nyhedsmodul

Nyt website

Nyt WordPress site og webdesign på friefagskoler.dk

Identitet

Justeret logo og online identitet. 

Nyhedsmodul

Modul til forenings eksterne nyheder.

Tekst

Gennemskrivning af sites tekster.

Ikoner

Nye ikoner til skolernes linjer.

Koncept

Udvikling af et nyt konceptuelt greb under taglinen ‘Tag din fremtid i hånden’.

Eksempler