Café Lindholm

Vi har hjulpet mange virksomheder og offentlige organisationer med en række forskellige opgaver og løsninger. Her kan du få et indblik i hvordan Café Lindholm og Hey Contents samarbejde ser ud.

Indhold

Her kommer dit møde på toppen

Sådan skrev vi om Café Lindholm:

I må gerne have høje forventninger. Når vi er heldige at have så flotte omgivelser og lækre lokaler til rådighed, er vores vigtigste opgave at give jer en lækker forplejning – både under mødet og til jeres pauser, hvor I skal tanke ny energi.

Vores team står klar til at tage imod jer. Om I kommer til et kort møde med en sandwich, eller til et heldagsarrangement med fuld forplejning, skal I have høje forventninger til os.”

Sådan skriver vi til gæsterne på cafélindholm.dk på siderne om de gode konference-faciliteter, som Hey Content, blandt andet, fik som opgave at sælge flere af.

Café Lindholm siger

Det er nemt, fordi Hey Content tager sig af det hele. De har givet os nyt, mere overskueligt indhold. Vi har fået mulighed for at annoncere skarpe kampagner på sociale medier. Og så får vi skarp tekst, gode idéer og flotte grafiske løsninger.

René Maxwell, Restauratør

Det vi gjorde

E-mails

Nyhedsbrev til  kunderne med tilbud, konkurrencer mv.

Indhold på web

Nyt område med optimeret indhold til salg konferencer.

SEO

SEO-optimering af hele websitet i forskellige faser.

Meta

Annoncering og understøtte kampagne-aktiviteter.

LinkedIn

Annoncering på LinkedIn og optimering af tilstedeværelse.

Print

Opsætning af menukort, foldere og andre printopgaver.

Eksempler