Yvonne Miller Yoga

Vi har hjulpet mange virksomheder og offentlige organisationer med en række forskellige opgaver og løsninger. Her kan du få et indblik i hvordan Yvonne Miller Yoga og Hey Contents samarbejde ser ud.

Indhold

Online salg af online yoga, kurser, hold og workshops

Yvonne Miller er yogainstruktør og specialiseret i yoga-formen Yin Yoga, der er en særlig langsom og intensiv form for yoga.

Yvonne ville gerne have mulighed for at starte en online forretning, hvor hun blandt andet kunne sælge online kurser – og på sigt starte en abonnementsforretning.

Yvonne Miller Yoga siger

Under corona'en opstod idéen med at sælge min yoga online. udfordringen var hvordan. Hey Content hjalp mig med at få en professionel shop op at køre, som jeg er meget tilfreds med. Mads er fleksibel, hjælpsom og nem at samarbejde med.

Yvonne Miller, Yogainstruktør

Yoga med ro, nærvær og balance på yvonnemiller.dk

“Yoga skal være tilpasset netop dig. Der hvor du, og din krop, er. Min fornemmeste opgave er, at guide dig ud af hovedet og ned i din krop. At vise dig vejen til din krops visdom og dit sinds mønstre, så du kan leve et liv i balance og harmoni, som det fantastiske menneske du er.”

Sådan skriver Yvonne på sin nye hjemmeside, der gik fra en hjemmelavet WordPress-side til en professionel side med fuld integration af Woo og Mailchimp.

Det vi gjorde

E-mails

Nyt nyhedsbrev-design og setup i Mailchimp.

Nyt website

Nyt WordPress-site inkl. webdesign og koncept. Fuld tracking og måling.

Woocommerce Shop

Ny shop bygget på Woocommerce inkl. Memberships og Subscriptions

Meta

Rådgivning om SoMe strategi for mere salg og følgere.

Identitet

Re-design af farver, fonte, webdesign, annonce-design mv.

Annoncering

Målrettet annoncering på Facebook og Instagram.

Email flows

YMY-Web-Screendump-Mailchimp