fbpx
Digitalt Bureau & Online Marketing – Til alle der vil have flere gæster

Book gratis inspiration til flere gæster og kunder.

Lige nu kan du booke en mini-analyse og en 30 minutters samtale med os. Du booker nemt en tid direkte i vores kalender lige her.

Vi laver en mini-analyse af din online tilstedeværelse og markedsføring inden samtalen. Så kan vi give dig inspiration, du kan bruge til noget. Når vi taler sammen, rådgiver vi dig ud fra de spørgsmål og ønsker, du har. Ingen forpligtelser. Vi glæder os bare til at tale med dig om din forretning.

Eneste krav er at du er en privat, registreret virksomhed. Vi har begrænset antal analyser.

Du får flere informationer fra os, når du har booket din tid ↓ Du kan selvfølgelig også bare kontakte os og få en snak om dine behov.

Velkommen til Hey Content!

I ‘Hey Content’ har vi mange års erfaring med marketing og at skaffe flere kunder og gæster til restauranter, hoteller og alle andre virksomheder som vil have en seriøs partner til deres marketing.

“Hey Content har gennemarbejdet hele vores måde at sælge bryllupper på. Vi har fået nyt, mere interessant indhold på hjemmesiden og et automatisk e-mail-flow. Nu får vi dagligt ny leads og henvendelser på bryllup, og antallet af fremvisninger er steget markant.”

Anders Thorsager, Hoteldirektør
Dronninglund Slot 

“Vi skal hele tiden tiltrække flere medlemmer til foreningen, og det har været svært. Men Hey Content gav os en strategi, hvor vi giver vores medlemmers kunder mere værdi. Samarbejdet har været meget positivt, og vi oplever at Hey Content er dedikerede, fleksible og opsatte på at skaffe os resultater.”

Anette Larsen-Jensen
Bestyrelsesformand, City Nord

Savner du flere gæster?

Hey Contents nyhedsbrev er målrettet hotel, restaurant og event, så du får sprøde ‘Marketing Snacks’ lige i indbakken. 

Hey Content Nyhedsbrev

Tak for dit nummer! Vi ringer til dig snarest muligt.

Vil du også have flere gæster og kunder?

Hey Contents nyhedsbrev er for dig, der vil have overskuelige tips til din markedsføring.

Hey Content Nyhedsbrev Pop up