Sig 'Hey' til online marketing, der giver dine kunder værdi.

'Hey Content' er din kreative, digitale tekstforfatter, content-udvikler og rådgiver i Aalborg. Her finder du et netværk af dedikerede specialister i tekst, digital kommunikation og online marketing. Vi sætter dit indhold i system, så du får mere relevant trafik på dit website, flere og bedre leads til din salgsafdeling og tilfredse, loyale kunder. Vi dækker hele kunderejsen og tror på, at Content og Inbound Marketing er klog, online marketing.

Vi er små, men ikke alene: Værdien ligger i netværket

Vi er ikke et stort kontor med frokostordning, fjordudsigt og en lang række partnere. I praksis er vi ikke et marketing- eller digitalt bureau, men et netværks-bureau. I 'Hey Content' får du en erfaren, kommunikations-faglig projektleder i spidsen for et netværk af online marketing-specialister. Sådan får du adgang til alle de bedste eksperter, men med lavere udgifter. Et 'lille' bureau har selvfølgelig både fordele og ulemper for dig: 

Fordelene er, at:

  • vi frit kan vælge de helt rigtige eksperter
  • vi kan holde udgifterne nede
  • du derfor betaler 20-30% under de fleste større bureauer i timepris
  • du aldrig bliver den 'lille' kunde i det store bureau.

Du vælger selvfølgelig selv. Vi hjælper dig altid gerne med at finde en større online marketing partner, hvis du er mest tryg ved det i den sidste ende. Men første skridt er, at du tager kontakt, og vi tager en kort samtale om dine behov.

Vi holder online marketing nede på jorden

Online marketing er en jungle - og vi gør det ikke mere kompliceret, end det behøver at være. Vi har et højt service-niveau, stærke projektleder-evner og en tilgang, som bygger på dine kunders behov, den gode idé og på dine resultater. Et samarbejde med os skal være helt nede på jorden.  

I spidsen for 'Hey Content' står Mads Michelsen. Mød ham på LinkedIn - og connect gerne.

Kontakt 'Hey Content'

 

Det er skønt at arbejde sammen med nogen som på den måde er omstillingsparat og som leverandør er stabil, pålidelig og leverer til tiden.

- Mia Rydahl Due, Grundfos

A pleasure to work with creating content. Good at meeting our needs and challenge our assumptions in a nice way. And always delivering on time and budget. 

- Henrik Mortensen, COWI

Book en tid til en mini-analyse >

Lige nu kan du booke en mini-analyse og en 30 minutters samtale med os. Du booker nemt en tid direkte i vores kalender herunder.

Vi laver en mini-analyse af din online tilstedeværelse og markedsføring inden samtalen. Så kan vi give dig inspiration, du kan bruge til noget. Når vi taler sammen, rådgiver vi dig ud fra de spørgsmål og ønsker, du har. Ingen forpligtelser. Vi glæder os bare til at tale med dig om din forretning.

Du får flere informationer fra os, når du har booket din tid ↓

Du kan selvfølgelig også bare kontakte os og få en snak om dine behov.

Book din tid lige her >