Sig 'Hey' til online marketing, som flytter gæster og forretning i din retning.

'Hey Content' er din kreative, digitale tekstforfatter, content-udvikler og rådgiver i Aalborg. Her finder du et netværk af dedikerede specialister i tekst, digital kommunikation og online marketing. Du får mere relevant trafik på dit website, flere og bedre leads til din salgsafdeling og tilfredse, loyale gæster og kunder.

Vi dækker hele kunderejsen og tror på, at Content og Inbound Marketing er klog, online marketing. Og så har vi lang erfaring med at hjælpe dem, som kalder 'kunder' for 'gæster'. Fx Hotel, Restaurant, Event, Konference, Gastronomi mm. 

Du skal føle vi giver dig resultater fra første dag

I 'Hey Content' får du en erfaren, kommunikations-faglig projektleder i spidsen for et netværk af online marketing-specialister. Sådan får du adgang til alle de bedste eksperter, men uden de høje udgifter fra et stort bureau.

Vi har lang erfaring med at arbejde med restauranter, hoteller og andre virksomheder, som lever at have 'gæster'. Som sælger gode oplevelser, nærværende historier om deres brand, viden, produkter og personale. Og som bygger deres forretning på, at gæsten er i centrum - også for at opnå succes på bundlinjen.

Vi skaber den digitale oplevelse og service, der i dag er nødvendig for at tiltrække gæster og få dem til at komme igen og igen.  

Vi kan fx give dig:

  • en stærk identitet og historie
  • mere trafik på din hjemmeside
  • flere der følger dine sociale medier og nyhedsbreve
  • flere leds til salg af konferencer, selskaber, bryllupper og catering
  • skarpe tekster til dine medier
  • totale løsninger, så du har alt samlet ét sted
  • konkurrencedygtige priser
  • dedikation og kvalitetsbevidsthed

Vi holder online marketing nede på jorden

Online marketing er en jungle - og vi gør det ikke mere kompliceret, end det behøver at være. Vi har et højt service-niveau, stærke projektleder-evner og en tilgang, som bygger på dine kunders behov, den gode idé og på dine resultater. Et samarbejde med os skal være helt nede på jorden.  

I spidsen for 'Hey Content' står Mads Michelsen. Mød ham på LinkedIn - og connect gerne.

Kontakt 'Hey Content'

 

Det er skønt at arbejde sammen med nogen som på den måde er omstillingsparat og som leverandør er stabil, pålidelig og leverer til tiden.

- Mia Rydahl Due, Grundfos

A pleasure to work with creating content. Good at meeting our needs and challenge our assumptions in a nice way. And always delivering on time and budget. 

- Henrik Mortensen, COWI

Book en tid til en mini-analyse >

Lige nu kan du booke en mini-analyse og en 30 minutters samtale med os. Du booker nemt en tid direkte i vores kalender herunder.

Vi laver en mini-analyse af din online tilstedeværelse og markedsføring inden samtalen. Så kan vi give dig inspiration, du kan bruge til noget. Når vi taler sammen, rådgiver vi dig ud fra de spørgsmål og ønsker, du har. Ingen forpligtelser. Vi glæder os bare til at tale med dig om din forretning.

Du får flere informationer fra os, når du har booket din tid ↓

Du kan selvfølgelig også bare kontakte os og få en snak om dine behov.

Book din tid lige her >