Case

Yvonne Miller Yoga

Vi har hjulpet mange virksomheder og offentlige organisationer med en række forskellige opgaver og løsninger. Her kan du få et indblik i hvordan Yvonne Miller Yoga og Hey Contents samarbejde ser ud.

Yvonne Miller fik nyt design til en ny online forretning på et WordPress site med WooCommerce, e-mailmarketing og fuld tracking på konverteringer og salg.

Indhold

Online salg af online yoga, kurser, hold og workshops

Yvonne Miller er yogainstruktør og specialiseret i yoga-formen Yin Yoga, der er en særlig langsom og intensiv form for yoga.

Yvonne ville gerne have mulighed for at starte en online forretning, hvor hun blandt andet kunne sælge online kurser og på sigt starte en abonnementsforretning.

Yoga med ro, nærvær og balance på yvonnemiller.dk

“Yoga skal være tilpasset netop dig. Der hvor du, og din krop, er. Min fornemmeste opgave er, at guide dig ud af hovedet og ned i din krop. At vise dig vejen til din krops visdom og dit sinds mønstre, så du kan leve et liv i balance og harmoni, som det fantastiske menneske du er.”

Sådan skriver Yvonne på sin nye hjemmeside, der gik fra en hjemmelavet WordPress-side til en professionel WordPress-side med fuld integration af Woo-commerce og Mailchimp.

Yvonne Miller Yoga siger

"Under corona'en opstod idéen med at sælge min yoga online. udfordringen var hvordan. Hey Content hjalp mig med at få en professionel shop op at køre, som jeg er meget tilfreds med. Mads er fleksibel, hjælpsom og nem at samarbejde med""

Yvonne Miller, Yogainstruktør

Det vi gjorde

Nyt website

Nyt WordPress-site inkl. webdesign og koncept. Fuld tracking og måling.

Woocommerce Shop

Ny shop bygget på Woocommerce inkl. Memberships og Subscriptions

Identitet

Re-design af farver, fonte, webdesign, annonce-design mv.

Facebook

Rådgivning om SoMe strategi for mere salg og følgere.

E-mails

Nyt nyhedsbrev-design og setup i Mailchimp.

Annoncering

Målrettet annoncering på Facebook og Instagram.

Nyt design og koncept for e-mail marketing

YMY-Web-Screendump-Mailchimp