Case

Nordsøen Fri Fagskole

Vi har hjulpet mange virksomheder og offentlige organisationer med en række forskellige opgaver og løsninger. Her kan du få et indblik i hvordan Nordsøen Fri Fagskole og Hey Contents samarbejde ser ud.

HEY-Web-Case-NFF-illu

Indhold

En bedre start for Nordsøen Fri Fagskole

Nordsøen Fri Fagskole var kommet lidt skævt i gang med deres online tilstedeværelse.

Som helt ny Fri Fagskole, ville de gerne have en effektiv hjemmeside, styr på sociale medier og kører kampagner på Google og Meta for at skaffe flere elever til skolestart.

Efter at skolen havde fået en utilfredsstillende hjemmeside, hjalp vi dem med et fuld redesign af web og identitet, samt opsætning af en fuld annonce-platform.

Kickstart din fremtid

De unges fremtid starter på skolens parkeringsplads

En skole er en helt særlig virksomhed. De skal være konkurrencedygtige i et meget komnkurrencepræget marked, hvor mange andre skoler forsøger at tiltrække de samme elever. 

Skolens særlige selling points er beliggenheden ved kysten og alle de muligheder det giver. Desuden er det skolens personale, atmosfære og værdier, som skal adskille dem fra andre skoler.

Derfor er det første skridt til en ny-tilmeldt elev, at de kommer og ser skolen.

Og derfor har samarbejdet drejet som at lave en kampagne, der flytter forældre og elever fra interesse, et besøg på websitet og endeligt ønsket om at komme og få en rundvisning på skolen. 

Nordsøen Fri Fagskole siger

"Vi havde brug for en samarbejdspartner, der dels kunne sætte rammerne for vores kommunikation sammen med os, og dels kunne håndtere alle de praktiske opgaver et professionelt marketing-set-up kræver. Der oplever vi at Hey Content leverer og lytter til vores behov og sætter sig ind i vores særlige profil"

David Lundager, Kommunikationsansvarlig

Det vi gjorde

Strategi

Marketing- og kommunikationsstrategi.

Nyt webdesign

Nyt WordPress-site og webdesign, samt struktur og content.

Identitet

Re-design af farver, fonte, webdesign, annonce-design mv.

Marketing-platform

Fuldt etableret platform og tracking på Google, Facebook og Instagram.

Content

Hjælp til content-formater og strategier.

Annoncering

Målrettet annoncering i Google og på Meta.

Nyt webdesign og identitet

Oversigt Designforslag